Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ LOVE PLAY

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ LOVE PLAY

16/5 εως 23/5

Στους σπουδαστές της Θεσσαλονίκης δίνετε η δυνατότητα (αφού αποφοιτήσουν) να έρθουν στον ΙΑΣΜΟ στην Αθήνα και να κάνουν εντελώς δωρεάν το μεταπτυχιακό τους συμμετεχοντας και  στις επαγγελματικές παραστάσεις της σχολής.
Πρώτος ο ΙΑΣΜΟΣ χορηγεί στους σπουδαστές του το πλεονέκτημα των θεατρικών  παραστάσεων.
Επαγγελματίες του χώρου αναλαμβάνουν να σκηνοθετήσουν παραστάσεις που στελεχώνονται αποκλειστικά από σπουδαστές της Σχολής. Ο φορέας χορηγεί εξολοκλήρου τα έξοδα παραγωγής, και οι σπουδαστές χορηγούν την παράσταση με το ταλέντο και τη λάμψη τους.  Τα έσοδα από τις παραστάσεις πηγαίνουν στους σπουδαστές και στους εκπαιδευτικούς – κάνοντας πραγματικότητα έτσι το όραμα του μεγάλου θεατράνθρωπου.
Οι επαγγελματικές παραστάσεις έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους σπουδαστές μας ως πρακτική εφαρμογή στη ύλη του μαθήματος που διδάσκονται. 

Φέτος οι απόφοιτοί μας από Θεσσαλονίκη συμμετέχουν στην επαγγελματική παράσταση «LOVE PLAY » της Moira Buffini σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθοπουλου στο θέατρο Πειραιώς 131 (πλησίον Μετρό Κεραμικό) από 16-5 9:30 και Σάββατο 19-5 με διπλή παράσταση 18:30 και 21:30 για 9 μόνο παραστάσεις....

Στοιχεια

Κατηγορίες : Ο Όμιλος


Ημερομηνία: 14/05/2018