Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

(ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ)

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η σχολή μας, με χαρά ανοίγει τις πόρτες της για να δεχτεί όλους εκείνους που θέλουν να προσεγγίσουν με έναν πολύ όμορφο τρόπο την υποκριτική, να γνωρίσουν από κοντά την καλύτερη σχολή στο είδος της, να έρθουν σε επαφή με τους καταξιωμένους καθηγητές της και μέσω αυτής της πρώτης μας επαφής να οριστεί ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας, με νέες εκπαιδευτικές δράσεις και extra μελλοντικές παροχές.

Όσοι έχουν την τύχη να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, και γραφτούν στο αρχείο ενδιαφερομένων της σχολής μας, θα αποκτήσουν αυτομάτως δικαίωμα δωρεάν συμμετοχής σε μελλοντικά εξειδικευμένα σεμινάρια για το επίπεδο φοίτησή τους, καθώς και δωρεάν συμμετοχή σε ανάλογες καλλιτεχνικές δράσεις της σχολής μας.

ΣΚΟΠΟΣ

Πρωταρχικός μας σκοπός είναι όσοι παρακολουθήσουν το συγκεκριμένο σεμινάριο να σχηματίσουν μια αρχική σφαιρική εικόνα γι’ αυτό που καλείται «υποκριτική» και να ανιχνεύσουμε τις δυνατότητες προοπτικής και εξέλιξης τους.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/02/2016, 11:00 – 15:00, για 4 ώρες, στις εγκαταστάσεις της σχολής μας.

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

κ. Σαντάς Κωνσταντίνος (13:00-15:00)

κ. Αϊβάζογλου Ιορδάνης (11:00-13:00)

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Σας προτείνουμε να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον σας, για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο δωρεάν σεμινάριο, καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αιτήσεις συμμετοχής στο 2310 530 660 και στο thess@iasmos.net,www.iasmos.net

Στοιχεια

Κατηγορίες : Νέα, Σεμινάρια


Ημερομηνία: 14/02/2019