Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
Χαιρετισμός Ιδρυτή Σχολής

Χαιρετισμος Ιδρυτη Σχολης

“Αγαπω την ελπιδα στο βλεμμα των παιδιων”

Οι εποχές απαιτούν αλήθεια, το ίδιο απαιτούσε κι ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, αλήθεια και σεμνότητα, αυστηρότητα και δουλειά ήταν τα μυστικά του. Εμείς, πιστοί ακόλουθοί του και πιστοί ακόλουθοι των καιρών, κάνουμε επανεκκίνηση.

Ύστερα από δέκα χρόνια Σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος εμπιστεύομαι τη σχολή στα χέρια δύο νέων και ταλαντούχων Θεσσαλονικιών. Η επιτυχημένη σκηνοθέτις Χριστίνα Χατζηβασιλείου κι ο παλιός μας μαθητής Μιχάλης Συριόπουλος ως διευθύντρια σπουδών και καλλιτεχνικός διευθυντής αντίστοιχα ήρθαν γεμάτοι νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά.

“Ναι, είναι ελπίδα να βλέπει κανείς αυτά τα παιδιά που το μάτι τους δεν έχει παγώσει ακόμα κι αυτό είναι κάτι που μου δίνει κουράγιο'' έτσι έλεγε ο Βασίλης για τους νέους. Έτσι πράττω κι εγώ ακούγοντας τον Δάσκαλο.

Ειλικρίνεια, σεβασμός, κατανόηση, αυστηρότητα, δουλειά.

Αυτα είναι τα μυστικά μας και μόνη μας έγνοια το ξεκλείδωμα των σπουδαστών μας,οι πραγματικές σπουδές, ο πολιτισμός. Ανεβάζουμε τον πήχη. Διεκδικούμε τους καλύτερους καθηγητές. Δημιουργούμε τις καλύτερες οικονομικές συνθήκες.

Είμαστε η μόνη σχολή με ''γέφυρα'' στην Αθήνα. Τριάντα τρία χρόνια Ίασμος, δέκα χρόνια Σύγχρονο θέατρο, μια ολόκληρη ζωή...

Επανεκκίνηση λοιπόν!

Με σεβασμό,                                                                                                                                                                                         

Σταύρος Δελλής

Στοιχεια

Κατηγορίες : Χαιρετισμός Ιδρυτή Σχολής


Ημερομηνία: 19/05/2016