Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΠΟΡΙΔΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Ετήσιο θεατρικό εργαστήρι με τον Δημήτρη Σπορίδη!
Το θεατρικό εργαστήρι ,δημιουργείται κάτω από την αιγίδα του Σύγχρονου Θεάτρου Βασίλης Διαμαντόπουλος με τη συνεργασία του Δημήτρη Σπορίδη (Sporidis Dimitris) και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν με αφορμή το θέατρο να εκφραστούν, να μοιραστούν , και να συνδημιουργήσουν.
Το εργαστήρι θα χωριστεί σε δυο κύκλους.
1ος κύκλος από Οκτώβριο έως Ιανουάριο: ''Λόγος και Σώμα'' .
Σε αυτήν την περίοδο θα αυτοσχεδιάσουμε, θα καλλιεργήσουμε τα εκφραστικά μας μέσα και το πεδίο της φαντασίας μας χωρίς να περιοριστούμε σε κάποιο κείμενο.
2ος κύκλος: '' Μελέτη Θεατρικού έργου και Παράσταση''.
Σε αυτόν τον κύκλο αφού έχουμε γνωριστεί μεταξύ μας θα προχωρήσουμε σε γνωριμία με κάποιο θεατρικό έργο. Μελετώντας την εποχή του συγγραφέα θα προσεγγίσουμε τους ρόλους και την υπόθεση του έργου με στόχο στο τέλος της περιόδου να παρουσιαστεί μπροστά σε κοινό.

Έναρξη: 15 Οκτωβρίου

Βιογραφικό Δημήτρη Σπορίδη :
Ο Δημήτρης Σπορίδης είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής ΚΘΒΕ (2004), του τμήματος Θεατρικών Σπουδών Πατρών (2009) και του μεταπτυχιακού τμήματος "Διεθνείς Καλλιτεχνικές Συνεργασίες" του Πανεπιστημίου Paris 8 Saint-Denis (2010).Έχει συνεργαστεί ως ηθοποιός με το ΚΘΒΕ, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, το θεατρικό στούντιο "Νέες Μορφές", την θεατρικη ομάδα "Παπαλάνγκι", το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, στο στουντιο Vis Motrix και με το περιοδικό «Παράλλαξη» σε καλλιτεχνικές δράσεις για την ιστορία της Θεσσαλονίκης.Ως θεατρολόγος εργάζεται στα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια του ΚΘΒΕ, στην Ελληνογαλλική Σχολή Καλαμαρί, στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και ως καθηγητής Ιστορίας Θεάτρου και Δραματολογιας στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος-Bασίλης Διαμαντόπουλος. Παράλληλα σε συνεργασία με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης διεξήγαγε καλλιτεχνικά επιμορφωτικά σεμινάρια σε εκπαιδευτικούς

Κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ/μήνα

Έναρξη σεμιναρίου: 15 Οκτωβρίου

Κάθε Παρασκευή : 18:00-21:00

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 530660

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Στοιχεια

Κατηγορίες : Νέα


Ημερομηνία: 05/10/2021
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου