Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2020

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ Β.ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η φετινή σχολική χρονιά (2019-2020) οδεύει προς την ολοκλήρωση της στις 31 Ιουλίου, ωστόσο σύντομα θα ξεκινήσει η καλοκαιρινή προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για το πρώτο έτος , του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδος.
Ένα αξιόλογο επιτελείο καθηγητών του Σύγχρονου Θεάτρου-Βασίλης Διαμαντόπουλος αλλά και καθηγητές από τον Ίασμο στην Αθήνα, με πολύ μεγάλη εμπειρία στη διαδικασία αυτή, θα οδηγήσει με ασφάλεια και γνώση τους υποψήφιους ως τις τελικές τους εξετάσεις.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι συμμετέχοντες θα προετοιμάσουν μονολόγους από θεατρικά έργα που καλύπτουν όλο το ρεπερτόριο: αρχαίο δράμα, κλασικό και σύγχρονο θέατρο. Επίσης θα διδαχθούν ορθοφωνία, φωνητική, αυτοσχεδιασμό καθώς και ανάλυση και απαγγελία ποιήματος.
Σημειώνουμε ότι για την εισαγωγή στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Βορείου Ελλάδος είναι απαραίτητη η παρουσίαση ενός μονολόγου κλασικού ή αρχαίου δράματος ή αττικής κωμωδίας και στις δύο φάσεις της εξέτασης.
Όπως κάθε χρόνο, η περσινή καλοκαιρινή προετοιμασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Να τονίσουμε, πως σε περίπτωση επιτυχίας στις εξετάσεις του Εθνικού Θεάτρου ή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος η εγγραφή επιστρέφεται, σε όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή στο Α΄έτος της σχολής μας!
Οι αιτήσεις συμμετοχής στην καλοκαιρινή προετοιμασία ξεκίνησαν.
2310 530 660 iasmos.net thess@iasmos.net

Στοιχεια

Κατηγορίες : Νέα


Ημερομηνία: 18/06/2020
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου