Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η Ανωτέρα Δραματική σχολή Σύγχρονο θέατρο Βασίλης Διαμαντόπουλος και ο καλλιτεχνικός της διευθυντής Μιχάλης Συριόπουλος,υποδέχονται με χαρά την Κα. Νατάσσα Μποφίλιου και το πολυαναμενόμενό της σεμινάριο.
Το σεμινάριο στο θεατρικό τραγούδι με τίτλο : ‘εργαστήρι ερμηνείας ‘ , θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Ανωτέρας Δραματικής σχολής,εγνατίας 45, τις ημέρες Τρίτη 6/3, Τετάρτη 7/3 και Τρίτη 13/3,Τετάρτη 14/3 και ώρες 18:00 - 22:00 με κόστος 150 €. Το σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές και απόφοιτους Δραματικών σχολών και σε επαγγελματίες ηθοποιούς και τραγουδιστές. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του αυστηρά περιορισμένου αριθμού ατόμων.
τηλ. επικοινωνίας 2310 530.660 ή 6934697102.

«Σκοπός του εργαστηρίου
είναι να δοκιμάσουμε, να μοιραστούμε ιδέες και εμπειρίες και να προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό και τις δυνατότητές μας μέσα απο το τραγούδι, και το τραγούδι μέσα απ' τον εαυτό και τις δυνατότητές μας. Ακολουθώντας κάποιους βασικούς κανόνες αλλά κυρίως αυτοσχεδιάζοντας, θα ασχοληθούμε με το πώς μπορούμε να αποδώσουμε στην σκηνική συνθήκη με τον πιο ειλικρινή και πηγαίο τρόπο.
Νατάσσα ♡ »

Στοιχεια

Κατηγορίες : Ο Όμιλος, Σεμινάρια


Ημερομηνία: 12/02/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου