Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ

ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Θεατρικό Εργαστήρι Εταιρότητα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Θωμά Βελισσάρη, φέτος έχει την χαρά να στεγάζεται στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Βασιζόμενο στην σαφή φιλοσοφία καθώς και γενικότερη αισθητική πορεία που ακολουθεί το Θέατρο Εταιρότητα, το Θεατρικο Εργαστήρι Εταιρότητα ξεκινά την χρονιά δίνοντας το διδακτικό βήμα σε νέους ανθρώπους, ενεργούς επαγγελματίες του χώρου. Ζωντανό δείγμα της δουλειάς του Θεατρικού Εργαστηρίου Εταιρότητας είναι το STUDIO Εταιρότητα, το οποίο δημιουργήθηκε και συστάθηκε μέσα απο μια εντατική διαδικασία και δρα τα τελευταία 3 χρόνια.

"Ασκηση για ένηα ατλαζένιο γοβάκι" Διασκευή-Σκηνοθεσία:Θωμας Βελισσάρης 2016 (δανεισμένο απο το "Ατλαζένιο Γοβάκι" του Πωλ Κλωντέλ) Θέατρο BLACK BOX, " O Bίος του ΕυστρατίουΙ Γραφή Πρώτη". Κείμενο -Σκηνοθεσία: Θωμά Βελισσάρης 2017

(Πρωτότυπο κείμενο α΄Κύκλος παραστάσεων στο Μπενσουσάν Χαν. Συμμετοχή στις Γιορτές Ανοιχτού Θεάτρου, στο Θέατρο Κήπου, Reborn in Athens festival στο Θησείο, Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών κ.άλ.)

Στόχος του Εργαστηρίου Υποκριτικής είναι οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με την τέχνη του Θεάτρου γενικότερα και να αποκτήσουν, στο μέτρο του δυνατού, μια ευρεία αντίληψη του θεάτρου επί σκηνής. Μια πρώτη επαφή με την υποκριτική, την κίνηση, τον χορο και το θεατρικό τραγούδι και κατα προέκταση, της ύπαρξης μας μέσα σ αυτήν την διαδικασία. Στο πλαίσιο του Εργαστηρίου θα ακολουθήσουν διαλέξεις, σεμινάρια, masterclasses απο καταξιωμένους ανθρώπους του χώρου.

"Το θέατρο είναι ο μόνος τόπος όπου ο καημένος ο άνθρωπος μπορει να γίνει για λίγες ώρες Θεός", είπε ο Πωλ Κλωντέλ. Εμείς ειμαστε ελεύθεροι να δώσουμε, ο καθένας χωριστά, την δική του ερμηνεία. Σε έναν κοινό τόπο συνάντησης.

Υπεύθυνη επικοινωνίας Θεατρικού Εργαστηρίου Εταιρότητα: Μαρία Αρουτζίδου / 6985856479

Find us on Facebook :@ theatro.eterotita

Find us on Youtube: ΘΕΑΤΡΟ ΕΤΑΙΡΟΤΗΤΑ

Find us on Instagram: theatroeterotita

ΕΓΝΑΤΙΑΣ 45 / Τ. 2310530660

Στοιχεια

Κατηγορίες : Ο Όμιλος


Ημερομηνία: 17/11/2016
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου