Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Η νέα χρονιά φέρνει στους μαθητές μας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες και ερεθίσματα για γνώση πάνω στο αντικείμενο της υποκριτικής. Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της Σχολής μας για αναβάθμιση της φοίτησης των μαθητών μας εντάσσεται το μάθημα της ξιφασκίας.
Η θεατρική ξιφασκία είναι ένα μάθημα το οποίο προσφέρει ετοιμότητα, ισσοροπία, σωματικό έλεγχο, εργαλεία χρήσιμα για έναν ηθοποίο. Παράλληλα βέβαια είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για άσκηση του σώματος αλλά και για παιχνίδι!
Η καθηγήτρια του μαθήματος είναι η Σόνια Ψωμιάδου, καταξιωμένη στο αντικείμενό της με πολυετή εμπειρία στην διδασκαλια.

Σύντομο βιογραφικό:
Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη. Τελιόφοιτος Καλαμαρί,απόφοιτος 4ου Λυκείου Θεσσαλονίκης.Πρωταθλήτρια Ενόργανης Γυμναστικής.
Πτυχιούχος ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ [ Βουκουρέστι 1987] με MASTER στον τρόπο προετοιμασίας (Ελλάδας Ρουμανίας) για το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟ ΡΟΤΕΡΝΑΜ ΤΟ 1990.Αναγνώριση πτυχίου το 1989από το Υπουργείο Παιδείας.Υποβολή δικαιολογητικών διορισμού το 1990. Με δεύτερη ειδικότητα την Ξιφασκία.Παρακολούθησε μαθήματα Θεατρικής Ξιφασκίας στη Ρουμανία ,Ρωσίαεπί σειρά ετών. Παρακολούθησε μαθήματα κονταρομαχίας στη ΡΩΣΙΑ 2013. Κριτής επί σειρα ετών στην Ακροβατική Γυμναστική και στο Τραμπολίνο.Προπονήτρια και συνεργάτης της Ε.Γ.Ο από το 2001-2009.Καθηγήτρια στα Ι.Ε.Κ από το 1998-2002.Διοργανώτρια αγώνων της Ε.Γ.Ο.και της ΑΕΣΒΕ.Προπονήτρια με αθλητές Παγκοσμίου φήμης.Σπαθογράφος και καθηγήτρια Ξιφασκίας στο Κ.Θ.Β.Ε από το 2000 εως και σήμερα.
ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΑΤΗΣ 2004.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ 2013.
ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΤΑ(Ρωμαίος και Ιουλιέτα) 2005.
ΤΙΜΗΜΑ 2013.
ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 2015( παρουσιάστηκε στα ΔΗΜΗΤΡΙΑ).

Στοιχεια

Κατηγορίες : Σεμινάρια


Ημερομηνία: 11/02/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου