Βασίλης Διαμαντόπουλος Σεμινάρια
IASMOS SOCIAL

IASMOS ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

theatromania
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ (MUSICAL, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ)

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ (MUSICAL, ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ)

Η Ανώτερη Δραματική Σχολή Βασίλη Διαμαντόπουλου διοργανώνει σεμινάριο θεάτρου (musical, υποκριτικής, φωνητικής και χορού) διάρκειας 18 ωρών για επαγγελματίες ηθοποιούς, φοιτητές δραματικών σχολών αλλά και ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στο μαγικό κόσμο του θεάτρου, ανεξαρτήτως εμπειρίας ή εξειδίκευσης.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να διδαχθούν τις βασικές αρχές της υποκριτικής τέχνης στα βασικότερα είδη θεάτρου από τους έμπειρους και καταξιωμένους καθηγητές της Δραματικής Σχολής μας, ανθρώπους του θεάτρου, της μουσικής και του χορού.
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο, εξειδικευμένο και πλήρες σεμινάριο για όσους αγαπούν το θέατρο, που θα τους μυήσει σε λίγες μόνο ώρες στα μυστικά της υποκριτικής τέχνης, της φωνητικής και της κινησιολογίας δίνοντάς τους τις βάσεις για μια λαμπρή πορεία στο χώρο του θεάματος.
Εξαιρετικά χρήσιμο για όσους επιθυμούν να προετοιμαστούν για εισαγωγικές εξετάσεις δραματικών σχολών ή για εξετάσεις υπουργείου Πολιτισμού.
Με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση της Δραματικής Σχολής για την παρακολούθησης σεμιναρίου.
Κόστος: 200€ / έκπτωση 50% για φοιτητές και αποφοίτους της Δραματικής Σχολής μας
Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο 11.00’ π.μ. έως 17.00’

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2310 530660 καθημερινά 09.00′ – 21.00′ ή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: thess@iasmos.net

Στοιχεια

Κατηγορίες : Νέα, Σεμινάρια


Ημερομηνία: 15/02/2019
Μόνιμος σύνδεσμος άρθρου